Parla d’una transformació profunda de la consciència humana -no com una distant possibilitat futura, sinó com alguna cosa que és possible realitzar immediatament- sense importar qui siguis o on estiguis. Tracte d’ensenyar-te a alliberar-te de l’esclavitud de la ment, a entrar en l’estat de consciència il·luminada i a mantenir-ho en la vida quotidiana.
El poder de l’ara inclou pràctiques específiques que ens ensenyen a descobrir per nosaltres mateixos l’estat de «gràcia, tranquil·litat i il·luminació» que s’aconsegueix amb només asserenar els pensaments i veure el món que tenim davant al moment present.
Llegeix el llibre lentament o, si ho prefereixes, obre-ho a qualsevol pàgina a l’atzar i reflexiona sobre les seves paraules, fins i tot sobre l’espai que les separa; així, tal vegada amb el pas del temps, tal vegada de forma immediata, aconseguiràs descobrir alguna cosa tan significatiu que canviarà la teva vida: trobaràs el poder, l’habilitat, per transformar i elevar no només la teva existència, sinó també el teu món.
Estar aquí, ara, en aquest moment: la sagrada presència de la teva Ser. Estar aquí, ara, en un futur no gaire distant: un lloc en el nostre interior que sempre està i estarà més enllà del remolí de la vida, un món de calma que supera les paraules, un univers d’alegria a la qual gens se li oposa.
Està a les teves mans. Descobreix el poder de l’Ara.
Eckhart Tolle utilitza un llenguatge senzill, preguntes i respostes que ens guien. El Poder de l’Ara és un d’aquests llibres rars amb el poder de crear una experiència en els lectors, que pot canviar radicalment les seves vides per a millor.