CLICK AQUI

Què és la biodescodificación?

Aquesta teràpia va ser creada pel psicòleg espanyol Enrique Corbera Sastre i postula que darrere de cada simptomatologia, existeix una emoció oculta que està l’està provocant.
La biodescodificación, o també coneguda com bioneuroemoción és una teràpia de curació emocional que té soluciona les afeccions físiques de les persones. L’interessant d’aquesta teràpia és que considera que les cèl·lules del teu cos, contenen informació transgeneracional (successos viscuts pels teus avantpassats) i que poden estar afectant-te en el present, manifestant-se a través d’un símptoma concret.
Per a la perspectiva biodescodificadora, la malaltia sorgeix a través dels canvis que sofreixen les cèl·lules del cos. El que més afecta el comportament de les cèl·lules són les emocions i la formes en les quals reacciones a determinats successos de la vida.
El terapeuta ha d’acompanyar al pacient, analitzant detingudament els seus sentiments, reaccions i actituds, per trobar l’emoció oculta, que és reprimida i que pot estar desencadenant la malaltia.
La biodescodificación és molt útil per a qualsevol tipus de malaltia, sobretot aquelles que tenen un origen psicosomático: l’asma, la psoriasis en totes les seves variants, o diferents tipus d’al·lèrgies.
Està comprovat que la majoria dels tumors benignes o malignes també posseeixen una arrel emocional i la biodescodificación és una teràpia molt recomanable per a aquests casos.
Les emocions i els principals òrgans del cos
La biodescodificación de les malalties és un procediment extens que requereix d’una recerca especial de cada cas. Encara que les malalties puguin semblar-se, cada cas és únic i excepcional.
De totes maneres et compartiré algunes de les bases generals de la biodescodificación emocional, d’afeccions comunes i les emocions que les precedeixen.
Ronyó (retenció de líquid, infecció urinària, dolor): és l’òrgan que s’encarrega de purificar i eliminar totes les toxines del teu cos mitjançant l’orina.
Aquest òrgan sol emmalaltir quan es produeixen tres tipus d’emocions:
por a la solitud, a sentir-se aisalado i poc comprès;
sentiment de ser amenaçat territorialment, que algú ingressa al teu espai;
sentiment d’angoixa o nerviosisme per alguna situació que no se sap com resoldre.
Estómac: dolors, empatx, mala digestió s’encarrega de descompondre els aliments per poder digerir-los
Sol veure’s afectat quan existeix una situació que t’és molt difícil d’acceptar o «digerir». L’empatx estomacal sol produir-se quan et trobes molt sobrecarregat de tasques i no tens la capacitat real per resoldre tot el teu sol.

Llibres d’Enric Corbera

Si vols conèixer més sobre biodescodificación, has de remetre’t a les bases i per a això has de conèixer més sobre el creador i investigador principal d’aquesta teràpia, Enric Corbera. Aquests són alguns dels llibres de biodescodificación de la seva autoria:
L’art de desaprender. L’essència de la bioneuroemoción. En aquest llibre, Corbera exposa amb llenguatge clar i senzill, les teories de la biodescodificación amb clars arguments i fonamentació dels mètodes que empra.
Tractat de bioneuroemoción. Es pot dir que aquest llibre és el diccionari de biodescodificación. En aquest exemplar trobaràs una gran quantitat de patologies físiques i la seva explicació detallada sobre la relació amb les emocions i què pots fer per començar a sanar el teu mateix.
La curació a través d’un curs de miracles. Un altre exemplar on exposa de què forma les persones poden fer-se conscients de les seves ferides emocionals i de com elles repercuteixen a nivell físic.
Llegeix també: Biodescodificación per a malalties respiratòries
Eines bàsiques per la biodescodificación
Els especialistes en biodescodificación, utilitzen diverses metodologies per biodescodificar les emocions en la teràpia. Aquí et comparteixo algunes d’elles.
Arbre genealògic en biodescodificación: els arbres genealògics són molt útils en biodescodificación ja que permeten entendre que existeixen codis familiars que pots estar reproduint de forma inconscient en el present. Descobreix què altres coses pots esbrinar i com armar el teu propi arbre genealògic.
Tècnica de sofrología: la sofrología és una tècnica de modificació lleu dels estats de consciència. El terapeuta utilitza tècniques de respiració que permeten una hipnosis que serveix per tractar problemes com a depressió, ansietat, angoixa, i tot tipus de problemes psicològics.